Basis van Leviy Analytics

Gewijzigd op Fri, 09 Apr 2021 om 02:56 PM

Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Voor alle onderwerpen die in dit artikel worden behandeld dien je ingelogd te zijn in Leviy Analytics. Volg de onderstaande stappen op Leviy Analytics te bereiken:

1. Ga naar https://analysis.leviy.com

2. Vul de inloggegevens in

Boards

Je bent nu ingelogd in Leviy Analytics en start automatisch op het beginscherm. Nu heb je de keuze uit een aantal Boards. Volg de onderstaande stappen om naar een Board te gaan:

3. Aan de linkerkant van het scherm staat in de navigatie de beschikbare mappen

4. Klik op de map om deze te openen

5. Klik op de gewenste Board in de map

Let op
De mappen en de Boards waartoe je beschikking hebt, zijn afhankelijk van de modules die de organisatie gebruikt.

Widgets

Op een Board zijn verschillende gegevens zichtbaar, deze worden weergegeven in een zogeheten widget. Een widget visualiseert de gegevens. Voorbeelden van een widget op het Board 'Controle Planning' zijn:

- Ingeplande Controle

- Nog uit te voeren controles

- Uitgevoerd

Sub Boards

Sommige grafieken geven de mogelijkheid om door te klikken naar een sub Board met hierop aanvullende informatie. Deze sub Boards passen zich aan aan de filters die gekozen worden in het hoofd Board. Maar deze Boards zijn ook zelf nog te filteren.

Je kunt aan het uiterlijk van de muis herkennen of er een sub Board onder de widget zit of niet. Het sub Board opent automatisch door te klikken op de widget.