Doorklikken in een widget

Gewijzigd op Fri, 12 Jun 2020 om 11:45 AM

Dit artikel beschrijft hoe er doorgeklikt kan worden in een grafiek zodat de gebruiker een diepgaande weergave kan maken van de geselecteerd waarde. In het volgende voorbeeld, toont de diagram een verdeling per gender. Dit is de originele grafiek zoals gecreëerd door Leviy’s BI analist. Aan de rechterkant, toont de grafiek een onderverdeling in leeftijd van de ‘vrouwen’ kant van de originele grafiek.

Met Leviy Analytics kun je doorklikken vanaf elk veld naar elk ander veld, tenzij dit is uitgezet door Leviy”s BI analist.

Om de door te klikken:

1. Rechterklik op een item in een grafiek waarin je wil inzoomen.

2. Om handmatig een doorklik pad te selecteren, selecteer je Drill into, en dan het veld waarop je de waarde wil onderverdelen in de data browser. Als je dit eerder hebt gedaan, ontstaat er een snelkoppeling naar eerder geselecteerde velden, anders kies je Choose Another FieldHet is ook mogelijk om een voorgedefinieerde hiërarchie te kiezen als deze beschikbaar is, de LEVIY dashboarden hebben bijvoorbeeld de hiërarchie – klant- object – unit.

3. Om terug te keren naar het hogere level, klik op het X icoon.