Hoe koppel ik mijn bestaande bestanden aan de nieuwe entiteiten?

Gewijzigd op Thu, 27 Jan 2022 om 04:45 PM

Belangrijke informatie
- Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.
- Voordat je bestanden kunt toevoegen, moet een bestandscategorie zijn aangemaakt.

Wanneer je een bestand hebt toegevoegd in Leviy kan het natuurlijk voorkomen dat er een nieuwe klant, object of unit bijkomt waar ditzelfde bestand aan gekoppeld moet worden. Om de koppeling te bewerken van een bestaand bestand volg je de onderstaande stappen:

1. Navigeer naar Bestanden via het Hoofdmenu

2. Klik op de betreffende Bestandscategorie
3. Klik op het bestand waarvan je de koppeling wilt bewerken

4. Klik op het Menu

5. Klik op Koppelingen bewerken

6. Klik op Klanten om klanten te koppelen, Objecten om objecten of op Unit categorieën unit categorieën te koppelen

7. Gebruik de zoekbalk om de gewenste klanten, objecten of unit categorieën te vinden

8. Klik op het zoekresultaat om deze te selecteren

9. Klik op Opslaan

Let op
- Wanneer je een bestand wilt koppelen aan alle objecten van een klant, kun je dit doen door de klant op te zoeken en te selecteren onder de tab objecten. Het is echter een selectiehulp, dit betekent dat wanneer er nieuwe objecten worden toegevoegd onder dezelfde klant, deze niet automatisch gekoppeld worden aan het bestand.
- De optie alle klanten, alle objecten en alle unit categorieën is enkel beschikbaar voor gebruikers met het gebruikerstype Systeembeheerder.