Hoe maak ik een melding?

Gewijzigd op Wed, 03 May 2023 om 01:57 PM

Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Wanneer je een ruimte wilt gaan schoonmaken, kan het voorkomen dat deze ruimte bezet is of dat je een technisch mankement ontdekt. Als dat laatste het geval is, wil je dit snel kunnen aangeven zodat dit opgelost kan worden. Hiervoor kun je binnen Leviy een melding aanmaken.

Een melding kan zowel gemaakt worden in het Dashboard als in de App. In dit artikel komen beide manieren aan bod, kies hieronder welke voor jou van toepassing is:

Dashboard

Om een melding te maken in het Dashboard volg je onderstaande stappen:

1. Navigeer in de menubalk naar de desbetreffende Klant, Object of de Unit

2. Klik op links in de lokale navigatie op Meldingen.

3. Klik rechtsboven op Toevoegen

4. Vul de gegevens van de melding in

a. Kies het Type melding

b. Vul een korte omschrijving in bij de Titel

c. Geef eventueel extra informatie bij de Omschrijving (optioneel)

d. Kies eventueel bij Toewijzen aan voor een gebruiker aan wie je de melding wilt toewijzen

e. Voeg eventueel een Afbeelding toe

f. Klik op Opslaan

App

Om een melding te maken in de App volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar de gewenste Klant, Object of Unit

2. Klik op de Maak melding

3. Kies het gewenste Meldingstype

4. Vul de gegevens in:

a. Vul een korte omschrijving in bij de Titel

b. Geef extra informatie bij de Omschrijving

c. Wijs eventueel de melding toe aan een gebruiker

d. Voeg eventueel een Foto toe

e. Klik op Opslaanom de melding op te slaan

Informatie
Een melding kan ook aangemaakt worden als je bezig bent met een checklist.
Nu hoef je niet de hele checklist af te sluiten om een melding aan te maken maar kan dit in een checklist.

Tip
- Een gebruiker zal een push notificatie van de melding op het device ontvangen, indien de melding aan deze gebruiker is toegewezen en de notificaties zijn geactiveerd in de instellingen van het device. - Ook is het mogelijk om een e-mail notificatie van een melding te ontvangen. Lees hier hoe je dit instelt.