Het kan voorkomen dat de gebruiker een aantal controles, meldingen of formulieren in de app heeft staan om deze te verzenden. Soms komt het voor dat deze de volgende dag pas door de gebruiker verstuurd worden.
In het dashboard is het mogelijk om per rol aan te zetten of deze 's nachts automatisch uitlogd of niet. Het kan om deze reden voorkomen dat, wanneer dit aanstaat en de gebruiker de te verzenden items niet voor de nacht verzend, deze te verzenden items verloren gaan.
Wanneer dit gebeurd, controleer dan altijd (bij de applicatiebeheerder) of het vinkje bij Automatisch uitloggen aan staat op de rol.

Hoe kan er gecontroleerd worden of deze optie aan staat?

1. Kies in het bovenmenu voor Beheer

2. Kies vervolgens voor Rollen

3. Kies voor de rol waar de gebruiker aan gekoppeld is

4. Klik vervolgens op het pen-icoon Bewerken

5. Onderaan staat 's Nachts automatisch uitloggen. Staat deze aanvinkt dan zorgt dit ervoor dat de LEVIY App elke nacht uit zichzelf uitlogt.