Hoe registreer ik mijn aanwezigheid met de App?

Gewijzigd op Wed, 08 Mar 2023 om 03:20 PM

Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Aanwezigheid registreren met de App kan door middel van een QR code of een NFC tag. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dit artikel.

Afhankelijk van de instellingen in jouw organisatie, kun je QR codes of NFC tags ook inzetten om versneld naar een klant, object of unit te navigeren.

Klik op het onderwerp waar je meer over wilt lezen:

Aankomst of vertrek registreren

Optie 1 QR code

Volg de onderstaande stappen om je te registreren met een QR code:

1. Klik in het homescherm rechtsboven op QR scannen

2. Richt de QR scanner op de QR code om deze te scannen

3. Afhankelijk van wat er voor jouw organisatie staat ingesteld zal na het scannen:

a. Naar de gekoppelde unit scherm genavigeerd worden

b. Je aankomst worden geregistreerd

c. De opties om je  'Aankomst' of 'Vertrek' te registreren getoond worden

Optie 2 NFC tag

Volg de onderstaande stappen om je te registreren met een NFC tag:

1. Indien iOS device: Klik in het homescherm linksboven op NFC scannen

2. Houd het device voor de NFC tag

3. Afhankelijk van wat er voor jouw organisatie staat ingesteld zal na het scannen:

a. Naar de gekoppelde klant, object of unit scherm genavigeerd worden

b. Je aankomst worden geregistreerd

c. De opties om je  'Aankomst' of 'Vertrek' te registreren getoond worden

Dienst registreren

Optie 1 QR-code

Volg de onderstaande stappen om jezelf aanwezig te melden voor een dienst met een QR code:

1. Klik in het homescherm rechtsboven op QR scannen

2. Richt de QR scanner op de QR code om deze te scannen

3. Indien er meerdere diensten zijn, selecteer de gewenste dienst en klikt op Start

4. Je hebt jezelf aangemeld voor de dienst

Wanneer je je af wilt melden voor een dienst, herhaal bovenstaande stappen en klik op Stop

Optie 2 NFC tag

Volg de onderstaande stappen om jezelf aanwezig te melden voor een dienst met een NFC tag:

1. Indien iOS device: Klik in het homescherm linksboven op NFC scannen

2. Houd het device voor de NFC tag

3. Indien er meerdere diensten zijn, selecteer de gewenste dienst en klik op Start

4. Je hebt jezelf aangemeld voor de dienst

Wanneer je je af wilt melden voor een dienst, herhaal bovenstaande stappen en klik op Stop

Aankomst & vertrek met pauze registreren

1. Ga naar het betreffende Object

2. Klik op Start dienst

3. Klik op Pauze wanneer je met pauze gaat

4. Klik op Afronden als je klaar bent