Exporteren vanuit een Board

Gewijzigd op Tue, 30 Mar 2021 om 06:04 PM

Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een Board te downloaden voor rapportages of eigen analyses. In dit artikel worden alle opties toegelicht. We gaan er van uit dat je op het gewenste Board bent.

Klik hieronder op de optie waar je meer over wilt weten:

PDF

Volg de onderstaande stappen om het Board in PDF te downloaden:

1. Navigeer naar:

a. PDF

b. Het Menu

Klik op Download en vervolgens op Download PDF

3. Stel de gewenste instellingen in

4. Druk op Downloaden

De PDF wordt opgemaakt en opgeslagen in de download map.

Excel / CSV

Volg de onderstaande stappen om het Board als Excel of CSV te downloaden:

1. Navigeer naar Menu

2. Klik op Download

3. Kies de gewenste optie

a. Excel File

b. CSV File

De download wordt opgemaakt en opgeslagen in de download map.

Tip
Een CSV bestand kun je altijd omzetten in een Excel weergave. Lees hier hoe je een CSV bestand kunt omzetten in een Excel bestand.

Individuele widgets

Volg de onderstaande stappen om individuele widgets te downloaden:

1. Navigeer naar Menu

2. Klik op Download

3. Kies de gewenste optie

a. Image

b. CSV File

De download wordt opgemaakt en opgeslagen in de download map.