Hoe vind ik bestanden in de App?

Gewijzigd op Wed, 16 Nov 2022 om 10:57 AM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.

Door bestanden onder te brengen in Leviy hebben alle gebruikers op elk moment en elke locatie de benodigde bestanden bij de hand. In dit artikel leggen we uit hoe je bestanden kunt bekijken in de App, maar ook hoe je bestanden kan filteren.

Klik hieronder op het onderwerp waar je meer over wilt weten:

Naar bestanden navigeren in de App

Je kunt op twee manieren naar bestanden navigeren:

Mogelijkheid 1

1. Klik op de Bestanden knop op het home scherm
De pagina met alle bestandscategorieën, welke bestanden bevatten waar de gebruiker recht toe heeft, wordt zichtbaar.

2. Klik op een Bestandscategorie om de onderliggende bestanden te zien.

3. Klik op het Bestand om het te openen

Gebruik eventueel de zoekbalk om een bestand te zoeken op titel.

Mogelijkheid 2

1. Klik op de knop Objecten

2. Kies de gewenste klant, oject of unit afhankelijk van de keuze hierboven

De overzichtspagina van de gekozen entiteit wordt zichtbaar

3. Klik op Bestanden

De bestanden pagina wordt zichtbaar, gefilterd op de eerder gekozen entiteit.

4. Klik op een Bestandscategorie om de onderliggende bestanden te zien

Gebruik eventueel "Zoeken" om een bestand te zoeken op titel.

5. Open het bestand door erop te klikken

Let op
- Algemene bestanden zijn alleen vanaf de bestanden knop op het home scherm. toegankelijk, omdat deze niet gekoppeld zijn aan specifieke klanten, objecten of unit categorieën.
- De bestanden bevinden zich in de voorgedefinieerde bestandscategorieën.

Bestanden filteren

Om binnen de omgeving makkelijk de bestanden voor een bepaalde klant, object of unit categorie te vinden, bestaat er ook een filter functionaliteit.

Hieronder lees je hoe de filter kunt gebruiken:

1. Klik op de Bestanden knop op het home scherm

De pagina met alle bestandscategorieën, welke bestanden bevatten waar de gebruiker recht toe heeft, wordt zichtbaar.

2. Klik op het Filter  in the menubalk

3. Klik op Klant, Object of Unit categorie waarvoor je de bestanden zoekt:

- Klik op de knop Klant en kies de gewenste klant

- Klik op de knop Object en kies het gewenste object

- Klik op de knop Unit categorie en kies de gewenste categorie

4. Klik op Toon resultaten om de bestanden te tonen

Tips
- Wanneer je een object of unit categorie zoekt, kun je kiezen om eerst een selectie te maken voor de bovenliggende klant of object om zo de lijst aan resultaten te verkleinen.
- Om de selectie te wissen, klik op het filter icoon om de filter te openen. Klik op Reset om de selectie te wissen en vervolgens op Toon alle om de verandering toe te passen.