Met de app van LEVIY is het mogelijk om NFC tags te scannen, mits er gebruik wordt gemaakt van een Android toestel.
Op een NFC tag kan bijvoorbeeld een unit geprogrammeerd worden, denk hierbij een aan bus, een huisje of een bepaalde locatie.
Wanneer er gebruik gemaakt wil worden van de NFC tags kan dit overlegd worden met de toegewezen klantmanager vanuit LEVIY.

Wanneer er al gebruik gemaakt wordt van de NFC tags en er is een wens om nieuwe of meer NFC tags te bestellen kan dit tevens overlegd worden met de toegewezen klantmanager vanuit LEVIY.

Beide situaties kunnen middels een ticket in Freshdesk aangevraagd worden.