Hoe vul ik een formulier in?

Gewijzigd op Wed, 16 Nov 2022 om 01:12 PM

Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

In de dagelijkse operatie worden er door medewerkers verschillende formulieren ingevuld. Denk hierbij aan schadeformulieren, formulieren voor het in dienst nemen van personeel of bezoekrapporten. Een formulier vul je in vanuit de App voor een object of unit naar keuze.

Volg de onderstaande stappen om een formulier in te vullen:

1. Klik in het homescherm op Objecten

2. Klik onder Acties op Start formulier

3. Vul de gegevens in

4. Klik rechtsboven in het scherm op Opslaanom het formulier te versturen

Let op
- Het kan zijn dat er meerdere formulieren beschikbaar zijn voor een object. Zodra je op Start Formulier klikt, verschijnt er een menu met verschillende formulieren. Kies het gewenste formulier.
- Wanneer je onderbroken wordt, kun je op het pijltje linksboven klikken om de f tussentijds op te slaan. Op het homescherm kun je het formulier terugvinden en hervatten.