Release Notes ✍️ - 4 mei 2021

Gewijzigd op Mon, 10 May 2021 om 11:30 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.33?

• Snel schakelen tussen gebruikersprofiel en toegewezen groepen - Wanneer je snel wilt zien tot welke klanten, objecten en units een gebruiker toegang heeft, kun je nu vanuit de profielpagina van de gebruiker in Accounts doorklikken om de groep te bekijken en direct ook te bewerken indien nodig.
  • Alle units standaard aan nieuwe groep gekoppeld - Wanneer een groep is aangemaakt, zullen alle units standaard gekoppeld zijn, omdat dit in de meeste gevallen van toepassing is. Indien niet het geval, kan dit aangepast worden door voor de optie 'Selecteer individuele units' te kiezen.
  • Extra toelichting elementen - We zijn hard bezig om configuratie te versimpelen. Voor sommige onderdelen maken we functionele aanpassingen en bij andere onderdelen proberen we door middel van ondersteunende teksten de gebruiker te ondersteunen. Zo hebben we nu de elementen configuratie voorzien van extra uitleg.
  • Responsiveness kleinere devices verbeterd -  Wanneer je via een kleiner device, zoals een mobiele telefoon, inlogt en één van de nieuwe modules uit de app switcher bezoekt zijn het account en app switcher  icoon nu ook beschikbaar. Hierdoor kun je nu ook op mobiel in het Dashboard navigeren. Handig als je een keer snel iets moet checken in het Dashboard, maar geen laptop bij de hand hebt!
  • MKS rapportage verduidelijkt - In de MKS rapportage zijn de ruimtesoorten waartoe geïnspecteerde ruimten behoren toegevoegd aan het overzicht 'Score per ruimte'. Zodoende is het makkelijker om te af te lezen hoe de score tot stand is gekomen.

Wat is er verbeterd in de App v4001.2?

• Nieuwe aanwezigheidsregistratie - In de vorige release notes vertelden we dat Tijd & Aanwezigheid verbeterd wordt. In de App kunnen medewerkers nu per object hun aanwezigheid en pauzes registreren. Binnenkort kan dit middels NFC, QR of via een gezichtsherkenningsterminal en kunnen de start- en eindtijden naderhand bewerkt worden in het Dashboard en vergeleken worden met het initiële rooster in Analytics. Wil je weten hoe jij de nieuwe Tijd & Aanwezigheid kunt inzetten bij jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een gratis demo!
  • Notificatie historie ingekort - Op het notificatiescherm in de App vind je vanaf heden alleen de notificaties tot maximaal drie maanden geleden. Zodoende worden alleen de meest relevante getoond. Dit scherm kan benaderd worden door opte klikken. Op het notificatiescherm vind je notificaties van meldingen die aan je toegewezen zijn en berichten die zijn verstuurd middels de berichtenfunctie in het Dashboard.
    Tip: Notificaties zonder pijltje, zijn notificaties van al gesloten meldingen. Deze zijn niet klikbaar omdat gesloten meldingen niet geopend kunnen worden in de App.
  • Controleur DKS automatisch gekoppeld - Bij een DKS controle kunnen aanwezigen gekozen worden. De controleur kon voorheen ook gekozen worden, echter was dit dubbelop gezien deze automatisch al gekoppeld is middels het ingelogde account. Om deze reden is het niet meer mogelijk om de controleur als aanwezige te selecteren. In het Dashboard en de App wordt de naam van de controleur getoond bij de resultaten van de DKS controle.
  • Controles met hetzelfde aantal dagen resterend alfabetisch gesorteerd - Controles worden gesorteerd op het aantal dagen resterend tot de deadline, waarbij controles met het minst aantal resterende dagen staan bovenaan staan. Wanneer meerdere openstaande controles zijn met dezelfde aantal dagen resterend, worden deze op alfabetische volgorde weergegeven. Zodoende kunnen controleurs met drukke agenda's makkelijker de juiste controle vinden.
  • Herhalende taken langer zichtbaar - Nog uit te voeren herhalende taken blijven nu tot 35 dagen na de geplande datum zichtbaar in de app in plaats van 21 dagen.
  • 'Verstuur een kopie' optie niet meer standaard aangevinkt - Bij het versturen van een formulier, bestaat een optie om een kopie te sturen naar mijn email adres. Daarmee ontvangt de ingelogde gebruiker een mailtje met een link naar het formulier in het Dashboard. Deze optie werd niet vaak gebruikt dus hebben we dit aangepast om het aantal onnodige handelingen te reduceren. Deze optie kan indien gewenst alsnog aangevinkt worden.

Wat is er verbeterd in de API?

• API endpoints voor Tijd & Aanwezigheid - Om geregistreerde start- en eindtijden te vergelijken met het rooster, zijn API endpoints ontwikkeld waarmee rooster systemen gekoppeld kunnen worden aan Leviy.

Onder de motorkap

• Verbeterde synchronisatie - Het synchronisatie mechanisme is weer verbeterd waardoor alleen data van actieve klanten, objecten en units worden opgehaald.
  • Overbodige code verwijderd - In het Dashboard is er code tegengekomen welke niet meer in gebruik is. Deze hebben we verwijderd.

Wat speelt er achter de golven?

• Nieuw menu in de maak - Eind vorig jaar hebben we onderzoek gedaan om er achter te komen hoe we de navigatie in het Dashboard kunnen verbeteren. Op basis van de verkregen feedback hebben we als eerste stap de landingspagina veranderd. Als vervolg hierop zijn we momenteel bezig met een vernieuwing van het menu in het Dashboard. Ben jij benieuwd naar wat er gaat veranderen en wil je graag meedenken? Laat het ons weten!

Laat ons weten wat je vindt!

Heb je feedback voor ons over huidige modules of nieuwe ontwikkelingen? We horen het graag! Geef het aan ons door via de onderstaande link (1 minuut):

Ik heb feedback!