Release Notes ✍️ - 23 Februari 2021

Gewijzigd op Mon, 15 Feb 2021 om 10:11 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.31?

• Makkelijker controles plannen - Om de kwaliteit van de schoonmaak te monitoren, faciliteren we het inplannen van controles. Gezien dit er heel wat kunnen zijn, zijn we op zoek gegaan naar een manier waarop controles makkelijk en snel ingepland kunnen worden. In samenwerking met een aantal betrokken gebruikers hebben we een nieuwe feature ontwikkeld waarmee controles, checklisten en formulieren binnen een aanzienlijk kortere tijd dan voorheen ingepland kunnen worden. Wil jij ook gebruik maken van deze nieuwe feature? We helpen je er graag bij!
  • Tijdstip instellen voor automatisch resetten van schoonmaak statussen - Om het aantal handmatige handelingen te verkleinen, bestaat er een optie om per object de schoonmaak statussen automatisch te resetten om 00:00 's nachts. Om ondersteuning te bieden voor locaties waar 's nachts wordt schoongemaakt, is het tijdstip waarop dit gebeurt nu ook handmatig in te stellen. Het instellen hiervan bieden wij momenteel nog als een service aan. Neem contact met ons op om dit in te stellen!
  • Bewerken van gesloten meldingen hersteld - Sinds vorige release worden meldingen automatisch gesloten wanneer  klanten, objecten of units op inactief worden gezet. Met deze wijziging is de mogelijkheid om alle gesloten meldingen te bewerken ook uitgeschakeld. Na de release ontvingen we feedback dat gesloten meldingen  met regelmaat nog worden aangepast of aangevuld. We hebben gekozen dit deels terug te draaien, waarmee alleen meldingen van inactieve klanten, objecten en units niet meer te bewerken zijn.
  • Maximale checklist score verhoogd - Bij het configureren van een checklist definitie kan een maximale score ingesteld worden. Hier zat een limiet op van 1000, maar dit is nu verhoogd naar 9999 om grotere sets aan te controleren items te ondersteunen.
  • 'Mijn objecten' veranderd naar 'Objecten' - In de menubalk van het Dashboard hebben we 'Mijn objecten' verandert naar 'Objecten'. Dit is enkel een tekstuele wijziging. Aan de werking verandert niks.

Wat is er verbeterd in de App v4001.0?

• Herhalende taken langer zichtbaar - Nog uit te voeren herhalende taken blijven nu zes in plaats van twee weken zichtbaar. Deze extra reikwijdte is mogelijk gemaakt door alle wijzigingen onder de motorkap van de vorige releases. Een mooi voorbeeld van de toegevoegde waarde van deze opruim acties!
  • Ondersteuning voor meer klanten, objecten en units - Gepaard aan het bovenstaande punt is de App nu ook in staat om het gebruik van aanzienlijk meer klanten, objecten en units te ondersteunen. Dit biedt mooie kansen om op steeds grotere schaal en in meer detail de schoonmaakwerkzaamheden te registreren en aan te sturen.
  • Start knop housekeeping hersteld - Wanneer er op 'Start' geklikt werd, ging er iets mis met de weergave van deze knop. We hebben het probleem gevonden en opgelost.

Onder de motorkap

• Eerste volledig vernieuwde app scherm vernieuwd - In de vorige release notes vertelden we over een nieuwe  technologie die we gaan inzetten om de App te vernieuwen. We hebben een eerste scherm, het 'Over ons' scherm, vervangen met deze technologie. Deze ziet er nog exact hetzelfde uit, maar onder de motorkap is hiermee de fundering officieel gelegd om steeds meer delen van de App te kunnen vernieuwen.
  • Alleen relevante diensten in synchronisatie - Met onze Tijdsregistratie module kunnen medewerkers zich aanwezig melden voor ingestelde diensten. We kwamen er achter dat er teveel diensten werden gecommuniceerd bij het synchroniseren. We hebben dit aangepast zodat alleen de relevante diensten worden meegegeven.
  • Efficiëntere synchronisatie - Informatie omtrent formulieren, medewerkers en modules is aangepast in het synchronisatie en opslag mechanisme. Door middel van API calls wordt deze informatie opgehaald op de momenten dat dit nodig is. Zodoende is de app weer een stuk efficiënter en stabieler gemaakt.
  • Overbodige code verwijderd - Tijdens het efficiënter maken van de synchronisatie is er code tegengekomen welke niet meer in gebruik was. Deze hebben we verwijderd.
  • Overbodige filter verwijderd - Op het klant scherm stond rechts boven in de menubalk een filter waarmee onderliggende objecten gefilterd konden worden. Deze filter werd niet gebruikt en hebben we ten behoeve van opschoning van de code en gebruikersinterface verwijderd.

Wat is er verbeterd in de API?

Deze release is er niks aan de API veranderd.

Laat ons weten wat je vindt!

Heb je feedback voor ons? Geef het aan ons door via de onderstaande link:

Ik heb feedback!