Hoe configureer ik een formulier?

Gewijzigd op Tue, 27 Feb 2024 om 11:12 AM

In de dagelijkse operatie worden er door medewerkers verschillende formulieren ingevuld. Denk hierbij aan schadeformulieren, formulieren voor het in dienst nemen van personeel of bezoekrapporten. Je kunt in het Dashboard eenvoudig instellen aan welke klanten, objecten, units en rollen een formulier moet worden gekoppeld. Hoe je dit doet wordt in dit artikel uitgelegd.

Belangrijke informatie
Het ontwikkelen van een nieuw formulier wordt door Leviy zelf gedaan. Wil je een nieuw formulier laten ontwikkelen? Jouw contactpersoon bij Leviy helpt je er graag bij!

Volg de onderstaande stappen om een formulier te koppelen aan een klant, object, unit en rol:

1. Klik in de menubalk bovenaan op Controles & Formulieren

2. Kies het formulier dat gewijzigd moet worden

3. Klik rechtsboven op Bewerken

4. Rollen Geef bij bewerken aan welke rol(len) dit formulier mag/mogen invullen in de App.

5. Klik rechtsboven op Koppelingen

6. Klanten, Objecten en Unit

Geef aan bij welke klanten, objecten of units het formulier ingevuld mag worden.

a. Kies je voor klanten, kun je het formulier aan één of meerdere klanten koppelen.

b. Kies je voor objecten van klanten, kun je het formulier eenvoudig aan alle objecten van één of meerdere klanten koppelen.

c. Kies je voor objecten, kun je het formulier aan één of meerdere objecten koppelen.

d. Kies je voor units van objecten, kun je het formulier eenvoudig aan alle units van één of meerdere objecten koppelen.

e. Kies je voor units, kun je het formulier aan één of meerdere units koppelen.