Release Notes ✍️ - 6 Oktober 2020

Gewijzigd op Mon, 19 Oct 2020 om 04:34 PM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases. Voor deze release lanceren wij met trots een nieuwe module waarmee je de schoonmaakkwaliteit kunt meten en borgen geheel volgens de EN-13549 norm!

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.27?

• Een nieuwe module in Leviy waarmee je conform de EN-13549 standaard de schoonmaakkwaliteit kan meten Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met de laatste details van onze nieuwe RQMS* moduleMet deze module kun je in het Dashboard RQMS controles definiëren en plannen. Dit omvat ook het trekken van steekproeven op basis van oppervlaktes. Deze controles worden daarna uitgevoerd in de App. Na het uitvoeren kunnen  de resultaten van individuele controles ingezien worden in het Dashboard. Na inloggen in het Dashboard ben je via de App switcher  in de menubalk met een paar kliks bij de resultaten van uitgevoerde RQMS controles.  Wil je inzicht in de trends? Dan kan Leviy Analytics je hierbij helpen. Meer weten over hoe deze module voor jouw organisatie van waarde kan zijn? Vraag een demo aan!
  • Notering gebruikersnamen consistent gemaakt - In het Dashboard werden gebruikersnamen op verschillende manieren genoteerd. We hebben voor de meest begrijpelijke wijze gekozen en dit op alle plekken gelijk gemaakt:

Eerst: de Koning, Bas
    Nu: Bas de Koning

• Sortering van bestanden nieuw > oud - In de Bestanden module stonden de bestanden binnen elke bestandscategorie altijd gesorteerd om alfabetische volgorde. Naar aanleiding van feedback van aantal gebruikers van deze module hebben we de sortering aangepast van nieuw naar oud. De nieuwste bestanden zullen dus altijd boven op de stapel te vinden zijn. Zoek je toch naar een bestand met een specifieke naam? Dan kun je gebruik maken van het zoekveld.
  • Verbetering in API en achtergrondprocessen bij grote veranderingen met betrekking tot groepen in Leviy - Wanneer er in bulk veranderingen met betrekking tot groepen doorkwamen via onze API duurde het enkele minuten voordat de wijzigingen zichtbaar werden. We hebben aanpassingen doorgevoerd waarmee we de oplopende wachtrij hebben kunnen terugdringen.
  • Diverse hulpteksten verbeterd - In de bestanden omgeving staat boven aan de pagina's 'Algemene bestanden'  en 'Orphan bestanden' een stukje uitleg over de werking. Wij hebben deze samen met een aantal andere teksten in het Dashboard aangepast om deze te verduidelijken.
  • Diverse componenten en bibliotheken geüpgrade - Om functionele mogelijkheden en de beveiliging te verbeteren hebben we een aantal componenten en bibliotheken bijgewerkt naar nieuwere versies.

Wat is er opgelost in het Dashboard v9.27?

• Units werden niet getoond op werkbriefjes - We hebben het probleem gevonden en opgelost.
  • Tekst aanwezigheidsregistratie ontbrak in Activiteiten - We hebben het probleem gevonden en opgelost.
  • Checklist titel werd alleen in het Engels getoond - We hebben het probleem gevonden en opgelost.
  • E-mail adressen met een '+' werden niet ondersteund - We hebben het probleem gevonden en opgelost.
  • Bewerkingen aan medewerkersvoorkeuren werden niet opgeslagen - We hebben het probleem gevonden en opgelost.
  • Gebruikers werden in het activiteitenoverzicht van willekeurige objecten niet getoond - We hebben het probleem gevonden en opgelost.

Wat is er verbeterd in de App v2.20?

• Een nieuwe module betekend ook een nieuwe App! - Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met de laatste details van onze nieuwe RQMS* App. Onze RQMS App is een aparte app waarmee controleurs op een hele simpele manier een gedetailleerde berekeningsmethode kunnen toepassen om de schoonmaakkwaliteit conform de EN-13549 norm te meten. De RQMS App zorgt voor al het rekenwerk, waardoor de controleur zich volledig kan focussen op het controleren van de schoonmaakkwaliteit van een gebouw. Onze nieuwe RQMS App is naadloos verbonden met de bestaande Leviy App. Wanneer je op Start controle drukt voor een geplande RQMS controle in de Leviy App, wordt de RQMS App geopend waarmee de controle uitgevoerd kan worden. Doordat het een aparte app is kan een controleur tijdens het uitvoeren van een controle makkelijk terugschakelen naar de Leviy App om bijvoorbeeld alvast al een melding aan te maken wanneer deze een cruciale fout constateerd, zonder de controle te hoeven onderbreken. Zodra de controle is afgerond, kan de controleur weer met één klik terug naar het homescherm in de Leviy App. Meer weten over hoe deze module voor jouw organisatie van waarde kan zijn? Vraag een demo aan!
  • Sortering van bestanden nieuw > oud - De sortering van nieuw naar oud is ook doorgevoerd in in de bestanden omgeving in de app. Zo kunnen medewerkers gelijk de nieuwste informatie bovenaan de lijst vinden.

Wat is er opgelost in de App v2.20?

• Volgorde van kamers in de Housekeeping module werd niet onthouden - We hebben het probleem gevonden en opgelost.
  • Achtergebleven Controles knop verwijderd - Met de vorige release hebben we de weergave van controles op het homescherm veranderd. Met deze verandering hebben we de knop om alle geplande controles te bekijken naar boven verplaatst. Na de release ontdekte we dat de oorspronkelijke Controles knop stiekem ook nog onderaan het homescherm stond. We hebben inmiddels afscheid van hem genomen.

RQMS staat voor Result-oriented Quality Measurement System welke gebaseerd is op de EN-13549 norm. De RQMS is geïnspireerd op de (Nederlandse) ER-KMS.