Release Notes ✍️ - 21 juli 2020

Gewijzigd op Tue, 04 Aug 2020 om 02:53 PM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door eventuele bugs snel op te lossen en nieuwe oplossingen uit te brengen. Hier is een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.25?

• Meer logica toegevoegd aan het gebruikerstype Klant - Om jouw klanten een iets andere weergave te bieden, was er een "Klant login" permissie, die het menu item Klanten veranderde in Mijn bedrijven. Om het Systeembeheerders gemakkelijker te maken, hebben we deze logica toegevoegd aan het gebruikerstype Klant.
  • Ruimten, Indelingen en Plattegronden nu altijd beschikbaar -  Ruimten, Indelingen en Plattegronden zijn nu altijd beschikbaar en hoeven dus niet meer per object aangezet te worden. We hebben deze verandering doorgevoerd, omdat deze functionaliteiten ondersteuning bieden aan modules zoals Schoonmaak Statussen, Taken, Housekeeping, DKS en MKS. Alle gebruikerstypes mogen deze bekijken en alle gebruikerstypes behalve Schoonmaker en Klant mogen deze beheren.
  • Magische terug knop verwijderd -  Het was een magische knop, die je soms terugbracht naar waar je was, maar meestal landde je op een willekeurige pagina. Hoewel we wel van een beetje magie houden, vonden we het tijd om afscheid te nemen.
  • De mogelijkheid om een gebruiker aan te maken bij het aanmaken van een werknemer verwijderd - Ja dat bestond. Gebruikers konden ook worden gemaakt wanneer een medewerker op objectniveau werd toegevoegd. Aangezien we al het gebruikersbeheer naar Accounts hebben verplaatst, was het niet logisch om dit nog op deze plek te ondersteunen. En nu bij het registreren van een gebruiker in Accounts, wordt automatisch een medewerker aangemaakt.
  • Er is werk verricht om makkelijker functionaliteit te verhuizen naar de app switcherEen tijdje geleden introduceerden we de app switcher om het dashboard geleidelijk op een meer logische manier te herstructureren. We hebben nu een technische structuur opgezet waarmee we bestaande functionaliteit makkelijker kunnen verplaatsen.
  • Achter de schermen is de eerste basis gelegd voor het aanmaken en plannen van ER-KMS controles - Over een paar maanden kun je in Leviy een ER-KMS controle definiëren, plannen en uitvoeren. We de basis hiervoor gebouwd in het Dashboard. Dit is echter nog niet zichtbaar of bruikbaar.

Wat is er opgelost in het Dashboard v9.25?

• Een formulier kon niet gepland worden voor een unit - We hebben het probleem gevonden en opgelost.

Wat is er verbeterd in de App v2.18?

• Achter de schermen is de eerste basis gelegd voor het aanmaken en plannen van ER-KMS controles - Over een paar maanden kun je in Leviy een ER-KMS controle definiëren, plannen en uitvoeren. We de basis hiervoor gebouwd in het App. Dit is echter nog niet zichtbaar of bruikbaar.
  • Van-tot-datum toegevoegd aan geplande controles - Een tijd geleden hebben we een vernieuwde weergave voor geplande controles geïntroduceerd in de vorm van een to-do lijst om ervoor te zorgen dat controles niet uit het zicht verdwenen. Om meer inzicht te geven over de periode waarvoor de controle gepland staat, hebben we de van-tot-datum toegevoegd voor elke controle.

Wat is er opgelost in de App v2.18?

• De tekst in de lijstweergave van bestanden werd niet goed getoond op verschillende apparaten - We hebben het probleem gevonden en opgelost.