Binnen housekeeping van een hotel komt het vaak voor dat bepaalde medewerkers zelf hun schoongemaakte kamers controleren.

De Supervisor voert geen controle uit, maar dit doet de medewerker zelf en de schoonmaakstatus springt nadat de kamer is schoongemaakt van vuil naar geïnspecteerd i.p.v. te controleren.

(Het is binnen de configuratie van LEVIY niet mogelijk om beide rollen aan een medewerker te koppelen)

Hoe je de Room Attendant wel de rol van Self-checker geeft leggen we hieronder uit.

1. Navigeer naar het object waarvoor je een bepaalde medewerker wilt autoriseren tot Self-checker;

2. Klik in de linker menukolom 'Lokale navigatie' op de tab Medewerkers;

3. Klik rechtsboven op de knop Voorkeuren van medewerkers, een overzichtspagina verschijnt;

4. Zoek de medewerker op;

5. In het overzicht staat nu weergegeven of deze medewerker al staat ingesteld als Self-checker of niet;

6. Indien dit niet het geval is en dit aangepast moet worden klik op het pennetje in de regel;

7.  Klik op het vakje voor Self-checker en er verschijnt een vinkje, klik op opslaan;

8. De kamers die deze medewerker heeft schoongemaakt zullen nu direct van vuil naar geïnspecteerd springen i.p.v. naar te controleren.