Een Object is niet te verwijderen in Leviy. Het is wel mogelijk om het Object te deactiveren.
Hieronder staat beschreven hoe het Object te deactiveren is.

1. Ga naar het gewenste Object om te deactiveren. D.m.v de klant op te zoeken, waaronder het Object valt.
  2. Eenmaal het object gevonden, klik op de regel van het Object. Niet op de naam van het object.
  3. De regel is nu geel gearceerd.
  4. Klik op de blauwe Acties button en selecteer Deactiveren.
  5. Een pop-up melding verschijnt Object deactiveren?
  6. Klik op Deactiveren
  7. Het Object is nu gedeactiveerd.