Wanneer je nog niet bent ingelogd in de LEVIY app:

1. Bij het opstarten van LEVIY zal er wanneer je nog niet bent ingelogd een inlog scherm verschijnen
  2. Druk op de die rechts in de bovenhoek te vinden is
  3. Vervolgens verschijnt het scherm waarbij het versienummer onderaan staat achter Versie (voorbeeld: Versie 1.20.0)

Wanneer je bent ingelogd in de LEVIY app:

1. Onderin het scherm is er de balk met Home, Synchroniseren en Instellingen. Druk op de knop Instellingen
  2. Druk vervolgens op de knop Over deze app
  3. Vervolgens verschijnt het scherm waarbij het versienummer onderaan staat achter Versie (voorbeeld: Versie 1.20.0)