Bestanden die in het Dashboard worden toegevoegd, kunnen ook ingezien worden in de app. Zo kan realtime allerlei belangrijke informatie inzichtelijk gemaakt worden voor medewerkers op de werkvloer. Er zijn twee manier om een bestand inzichtelijk te maken.

Optie 1:

1. Klik op de Bestanden knop op het home scherm
  2. De pagina met alle bestanden, welke de gebruiker recht heeft om te bekijken, worden zichtbaar. De bestanden bevinden zich in de voorgedefinieerde bestandscategorieën
  3. Klik op een bestandscategorie om de onderliggende bestanden te zien of gebruik Zoeken om een bestand te zoeken op titel of Filter om de bestanden voor een specifieke klant/object/unit categorie te zoeken. Klik hier om te lezen hoe de filter werkt

Optie 2:

1. Klik op de Klanten of Objecten of Units knop om naar een eniteit te navigeren
  2. Kies een klant/object/unit afhankelijk van de keuze hierboven
  3. De overzichtspagina van de entiteit wordt zichtbaar
  4. Klik op Bestanden
  5. De bestanden pagina wordt zichtbaar, gefilterd op de gekozen entiteit. De bestanden bevinden zich in de voorgedefinieerde bestandscategorieën
  6. Klik op een bestandscategorie om de onderliggende bestanden te zien of gebruik Zoeken om een bestand te zoeken op titel

Let op! Algemene bestanden zijn alleen op het hoogste niveau, achter de Bestanden knop op de home scherm, toegankelijk.