In dit artikel wordt uitgelegd wat systeem rollen zijn. Om gebruik te kunnen maken van nieuwe functionaliteiten waar systeem rollen gelden, moeten deze gekoppeld worden aan dynamische rollen in het dashboard. Dit artikel gaat er van uit, dat de gebruiker het recht heeft om rollen te bekijken en toe te voegen.

1. Kies voor Beheer en vervolgens Rollen in de menubalk van LEVIY
  2. Klik op de rol welke een systeem rol moet krijgen
  3. De overzichtspagina van de rol wordt zichtbaar
  4. Klik rechtsboven op de oranje knop met het pen icoon voor Bewerken
  5. De pagina om een rol te bewerken wordt zichtbaar
  6. Selecteer bij System role de vaste rol
  7. Klik op Opslaan om de wijziging op te slaan