Soms kunnen bestanden verdwaald raken. Als bijvoorbeeld een klant uit het dashboard wordt weggehaald, kunnen de bestanden die aan deze klant gekoppeld waren verdwaald raken in LEVIY. Omdat wij het belangrijk vinden dat bestanden niet verloren gaan, zullen deze orphan bestanden terug te vinden zijn op de Alle bestanden pagina onder het tabje Orphan bestanden. Zo zullen ze nooit kwijtraken. Alleen gebruikers met de rol Systeembeheerder kunnen orphan bestanden zien. Hieronder staat omschreven wat er gedaan kan worden als dit voorkomt.

1. Klik op het tabje tabje Orphan bestanden op de Alle bestanden pagina. Indien er orphan bestanden zijn, zal dit al te zien zijn aan de oranje kleur van het tabje ondersteund door een getal
  2. Het scherm met alle orphan bestanden wordt zichtbaar
  3. Klik op een bestand om deze te openen
  4. Klik op het menu icoonen kies voor Koppelingen bewerken om het bestand opnieuw te koppelen aan een klant/object/unit categorie of op Verwijderen om het bestand te verwijderen
  5. Indien het bestand opnieuw gekoppeld is aan een klant/object/unit categorie of verwijderd is, zal deze verdwijnen uit de lijst van orphan bestanden