Algemene bestanden zijn bestanden die beschikbaar zijn voor alle medewerkers. Een bestand dat hier wordt toegevoegd kan door iedereen met een medewerker rol ingezien worden. Zo kan belangrijke informatie dat geldt voor alle medewerkers binnen de organisatie makkelijk worden verspreid.

1. Klik in de menubalk rechtsboven op het apps icoonen vervolgens Bestanden
  2. Klik op het tabje Algemene bestanden.
  3. Klik rechtsboven op de ronde blauwe knop met het icoon met de plus voor Toevoegen
  4. Klik op Bladeren of sleep een bestand naar het venster
  5. Kies het bestand dat toegevoegd moet worden in LEVIY
  6. Klik op Volgende zodra het bestand geladen is
  7. Voer bij Titel de naam van het bestand in. Let op! Onder deze naam wordt het bestand zichtbaar in LEVIY
  8. Voer indien wenselijk bij Omschrijving een uitgebreidere omschrijving toe aan het bestand. Hiermee is het voor de bestanden beheerder duidelijker welk bestand het betreft
  9. Klik op Volgende om het bestand toe te voegen