Het is mogelijk dat iemand bij uw organisatie uit dienst gaat die gebruik maakt van LEVIY. Om ervoor te zorgen dat deze gebruiker geen toegang meer heeft tot LEVIY is het noodzakelijk het account van deze gebruiker te blokkeren. In de navolgende stappen wordt uitgelegd hoe een gebruiker geblokkeerd kan worden in LEVIY.

1. Kies in de bovenste menubalk voor Beheer
  2. Kies voor de menuoptie Gebruikers
  3. Zoek de gebruiker op waarvan het account geblokkeerd kan worden
  4. Klik op de regel van de gebruiker die geblokkeerd moet worden, meerdere regels arceren is hierbij mogelijk
    (LET OP! Zorg ervoor dat de regel geel gearceerd wordt, dit gebeurt als er ergens in de regel geklikt wordt waar geen link naar een andere pagina in zit)
  5. Klik op de knop Acties boven aan de tabel. (zodra er een regel geel gearceerd is wordt deze knop blauw en klikbaar)
  6. Kies voor de menuoptie Blokkeren
  7. Bevestig de vraag bovenaan de pagina door op Blokkeren te klikken, de gebruiker wordt geblokkeerd

Het blokkeren van een gebruiker kan in veel gevallen gedaan worden door de applicatiebeheerder van LEVIY binnen de organisatie.
In enkele gevallen zal dit gedaan moeten worden door de Support medewerkers van LEVIY.