Door het beheer van bestanden in LEVIY onder te brengen, beschikken alle gebruikers op elk moment en elke locatie over de meest recente documentatie. Er kan eenvoudig ingesteld worden welke bestandscategorieën er voor gebruikers zichtbaar moeten zijn, op basis van de rol van de gebruiker. In dit artikel meer over hoe een bestand toegevoegd wordt.

1. Klik in de menubalk rechtsboven op het apps icoonen vervolgens Bestanden
  2. Klik op de categorie waar het bestand bij hoort. Let op! Hou er rekening mee dat de rollen welke aan deze bestandscategorie gekoppeld zijn dit bestand kunnen zien of beheren
  3. Klik rechtsboven op de ronde blauwe knop met het plus icoon voor Toevoegen
  4. Het scherm voor het toevoegen van een bestand wordt zichtbaar
  5. Klik op Bladeren of sleep een bestand naar het venster
  6. Kies het bestand dat toegevoegd moet worden in LEVIY. De bestandstypes die ondersteund worden zijn: txt, pdf, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, png, gif, jpg, jpeg, mp4. Waarbij pdf, png, gif, jpg, jpeg en mp4 ondersteund worden in de reader
  7. Klik op Volgende zodra het bestand geladen is
  8. Voer bij Titel de naam van het bestand in. Let op! Onder deze naam wordt het bestand zichtbaar in LEVIY
  9. Voer indien wenselijk bij Omschrijving een uitgebreidere omschrijving toe aan het bestand. Hiermee is het voor de bestanden beheerder duidelijker welk bestand het betreft
  10. Klik op Volgende zodra het bestand de juiste Titel (en Omschrijving) heeft gekregen
  11. Koppel het bestand aan gewenste entiteiten. (klanten/objecten/unit categorieën)
    Let op! Het bestand zal beschikbaar gesteld worden aan de entiteiten die hier worden gekozen. Het bestand kan gezien worden door gebruikers die bij de gekoppelde entiteiten mogen en een rol hebben welke bestanden van de bestandscategorie te zien
  12. Klik op Volgende om het bestand toe te voegen

Let op! Indien een bestand voor iedereen binnen de organisatie beschikbaar moet zijn, kan deze het beste toegevoegd worden als Algemeen bestand.