Om het plannen van medewerkers eenvoudiger en efficiënter te maken, kunnen voor de in te plannen medewerkers bepaalde voorkeuren ingesteld worden. Je kunt hierbij denken aan werktijden maar ook aan een standaard verdieping of een vast deel van een vakantiepark, waarop de medewerker regelmatig wordt ingedeeld. Volg onderstaande stappen om deze voorkeuren in te stellen.

Werkwijze voor pagina Medewerkers

1. Selecteer op de Medewerkers de grijs-witte knop VOORKEUREN VAN MEDEWERKERS
2. Klik vervolgens de groene knop met de Witte plus
3. Type een naam of selecteer de medewerker uit de lijst bovenaan het pop-up scherm. Ontbreekt de naam? Maak de medewerker dan eerst aan.

4. Kies bij Labelgroepen voor Algemeen

5. Kies bij Delen de juiste verdieping, zone, etc. die op de medewerker van toepassing is.

6. Vul indien nodig de Werkdagen in, waarop de medewerker werkt (niet verplicht)

7. Kies voor de blauwe knop OPSLAAN om de informatie te bewaren.

Tip! Wil je achter elkaar deze voorkeuren voor meer dan een medewerker instellen, vink dan voor het opslaan het keuzevakje aan, dat voor Nog één toevoegen staat.