Gebruikers in LEVIY hebben toegang tot bepaalde klanten, objecten en Units, gebaseerd op de 'Groep' waaraan zij zijn gekoppeld.
Een 'Groep' is eigenlijk niet meer of minder dan een naam voor een verzameling van klanten en bijbehorende objecten. Dat kan een selectie zijn, of alle klanten, objecten en of Units, dat onder een bepaalde organisatie valt.

Het kan voorkomen dat een gebruiker toegang moet krijgen tot een andere groep. Aan de hand van onderstaand stappenplan kan de eerder gekozen groep van een gebruiker worden gewijzigd.

Dit artikel gaat er van uit dat de groepen reeds zijn aangemaakt en de gebruiker de rechten heeft om de groep van een gebruiker te wijzigen.
Klik hier om naar het artikel Hoe maak ik een groep aan? te gaan.

1. Open het LEVIY Dashboard
  2. Kies in het menu bovenaan de pagina voor Beheer
  3. Ga naar Gebruikers
  4. Klik op de juiste gebruiker om het profiel te openen (maak hierbij eventueel gebruik van het zoekveld)
  5. Klik in het linkermenu op Groepen
  6. Klik rechtsbovenin op het oranje potloodje om de groep te bewerken.

7. Selecteer de juiste groep en klik op opslaan.

Wil je de groep aanpassen op basis van de Objecten en/of Units die de gebruiker(s) mogen zien. Klik dan hier om naar het artikel Hoe wijzig ik de Objecten en/of Units in een Groep? te gaan.