Bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker in LEVIY is het mogelijk om een activatielink toe te sturen aan de nieuwe gebruiker. Met deze activatielink is het mogelijk voor de gebruiker om het account te activeren.
De activatielink is ongeveer twee dagen geldig vanuit veiligheidsoverwegingen. Het kan dus voorkomen dat deze link verloopt alvorens het account aangemaakt is.
Hieronder wordt uitgelegd hoe een nieuwe activatielink naar een gebruiker gestuurd kan worden.

1. Kies in de bovenste menubalk voor Beheer
  2. Kies voor de menuoptie Gebruikers
  3. Zoek de gebruiker op waarvan de activatielink verlopen is
  4. Klik op de regel van de gebruiker waar een nieuwe activatielink naartoe gestuurd moet worden
    (LET OP! Zorg ervoor dat de regel geel gearceerd wordt, dit gebeurt als er ergens in de regel geklikt wordt waar geen link naar een andere pagina in zit)
  5. Klik op de knop Acties boven aan de tabel.  (zodra er een regel geel gearceerd is wordt deze knop blauw en klikbaar)
  6. Kies voor de menuoptie Stuur Activatielink(s)
  7. Bevestig de vraag bovenaan de pagina door op Verzenden te klikken, de gebruiker ontvangt dan een nieuwe activatielink

Het versturen van een nieuwe activatielink kan in veel gevallen gedaan worden door de applicatiebeheerder van LEVIY binnen de organisatie.
In enkele gevallen zal dit gedaan moeten worden door de Support medewerkers van LEVIY.