Het kan voorkomen dat het handig is om de namen van de schoonmakers beschikbaar te hebben in de app of in het dashboard. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld het aanvinken van de naam in de controles of bij het invullen van een formulier. Wanneer zij geen gebruik maken van de LEVIY App worden zij als medewerker toegevoegd in het systeem. Wanneer een medewerker uit dienst gaat is het dan ook van belang om deze in het LEVIY dashboard op Uit dienst te zetten, zodat deze niet meer kiesbaar wordt in de app.

Om een medewerker uit dienst te zetten worden onderstaande stappen gevolgd:

1. Kies in het bovenmenu voor Mijn Objecten

2. Kies voor het betreffende object waar de medewerker verantwoordelijk voor is

3. Kies vervolgens in het menu aan de linkerkant voor Medewerkers

4. Zoek de betreffende medewerker op en klik deze vervolgens aan

5. Klik vervolgens rechts bovenin op het pen icoon, bewerken

6. Selecteer bij Uit dienst de datum waarop deze persoon uit dienst is gegaan of wanneer de medewerker uit dienst gaat

7. Klik vervolgens op Opslaan, hierna is de aanpassing doorgevoerd

Nog niet bekend met het aanmaken van een medewerker? Klik dan op https://leviy.freshdesk.com/solution/articles/33000221574-hoe-maak-ik-een-medewerker-aan-.