Het kan voorkomen dat het handig is om de namen van de schoonmakers beschikbaar te hebben in de app of in het dashboard. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld het aanvinken van de naam in de controles of bij het invullen van een formulier. Wanneer er gekozen wordt om de schoonmakers geen account te geven in LEVIY, omdat zij niet met LEVIY zullen werken, kan er gekozen worden om de schoonmakers als medewerker op een object toe te voegen. Deze optie zorgt er voor dat de namen wel beschikbaar zijn, zonder dat er voor de schoonmakers een (betaald) account aangemaakt moet worden.

Om een medewerker aan te maken worden onderstaande stappen gevolgd:

1. Kies in het bovenmenu voor Mijn Objecten

2. Kies voor het betreffende object waar de medewerker verantwoordelijk voor is

3. Kies vervolgens in het menu aan de linkerkant voor Medewerkers

4. Klik op het groene plusteken Toevoegen om een nieuwe medewerker aan te maken

5. Kies vervolgens voor Maak een medewerker aan

Vervolgens wordt de volgende informatie ingevuld:

1. Voornaam

2. Tussenvoegsel

3. Achternaam

4. Geslacht

5. Vul de geboortedatum in van de medewerker

6. Vul de datum in dat deze medewerker in dienst is gekomen

7. De uitdienst datum hoeft niet ingevuld te worden wanneer deze medewerker nog in dienst is

8. Kies bij Functieomschrijving voor Schoonmaker, Controleur of een blanke regel

9. Klik vervolgens op Opslaan waarna de medewerker is toegevoegd

Benieuwd hoe een medewerker op Uit dienst gezet kan worden? Klik dan op https://leviy.freshdesk.com/solution/articles/33000221576-hoe-zet-ik-een-medewerker-op-uit-dienst-/nl.