Door middel van een Checklist is het mogelijk om controles uit te voeren met een score. De Checklist kan ingepland worden in het dashboard, zodat deze planning zichtbaar is in de LEVIY App.

Om een Checklist te plannen worden de volgende stappen gevolgd:

1. Kies op de homepagina voor Mijn Objecten
2. Kies vervolgens voor het object waarop de controle ingepland moet worden

3. Vervolgens wordt er onder Acties op Plan Activiteit geklikt

Vervolgens kan er een controle worden ingepland. Volg de volgende stappen om een controle in te plannen:

1. Het object staat in lichtgrijze tekst. Dit betekend dat dit al vast staat, wat klopt, omdat er in de stappen hierboven voor een specifiek object is gekozen

2. De controleur staat tevens in een lichtgrijze tekst. Dit betekend dat dit al vast staat, dit wordt vastgesteld op basis van de gebruiker die op dat moment is ingelogd

3. Kies bij Type controle voor de betreffende Checklist definitie die ingepland moet worden

4. Vul bij Omschrijving een eventuele notitie in. Dit is geen verplicht veld

5. Kies bij Deadline voor een deadline die aan de geplande Checklist moet hangen. Dit zijn het aantal dagen, na de ingeplande datum, dat de controle nog gelopen mag worden

6. Kies bij Begindatum de datum waarop deze controle ingepland moet worden. Er kan voor een andere datum gekozen door op de grijze regel te klikken, waarna een agenda in het scherm verschijnt. Hierna kan een andere datum aangeklikt worden

7. Kies bij Gehele dag voor Ja of schuif dit balkje naar Nee. Wanneer het balkje naar Nee wordt verschoven, verschijnt er in het scherm een optie om een tijdstip in te stellen, eveneens als een einddatum/tijdstip

8. Wanneer alles naar wens is ingesteld wordt er rechts bovenin op de Diskette geklikt om de controle in te plannen

9. Klik op Ja om de dit te bevestigen