Wat zijn de minimale eisen voor een device om de Leviy App te gebruiken?

Gewijzigd op Tue, 31 Oct 2023 om 09:39 AM

Om gebruik te maken van de Leviy App is het nodig om gebruik te maken van een device. Er zijn een aantal vereisten van een device om er voor te zorgen dat de App optimaal werkt.

Algemene eisen

• We geven support aan onze App die via de Google Play Store of de App Store zijn gedownload. Als de Leviy App op een andere wijze is geïnstalleerd, kunnen wij onze support niet garanderen.
  • Je kunt gebruik maken van de lokale WiFi, 4G/5G of een smartphone-hotspot.

Device keuze

• Apparaat releasedatum: Voor optimaal gebruik van de Leviy App, hanteren wij een maximale releasedatum. Gebruik apparaten met een maximale releasedatum van één jaar geleden. Hoe ouder een apparaat is, hoe minder lang het apparaat nog updates krijgt. Daarnaast krijgen 'budget' apparaten minder lang updates dan de mid/high-end apparaten, wat zorgt voor minder lange ondersteuning.
  • Werkgeheugen: Kies voor een device met minimaal 2.0 GB werkgeheugen. Vrijwel alle recente devices voldoen hieraan.
  • Accu: Kies voor een grote capaciteit van de accu voor een langere accuduur.
  • Camera: Het is vereist om een device met camera te gebruiken om gebruik te maken van functionaliteiten binnen de App.