Om in te loggen in het de LEVIY app of dashboard heeft een gebruiker inloggegevens nodig. Als gebruikersnaam wordt vaak een e-mailadres gebruikt. Soms kan het voorkomen dat er een fout staat in het e-mailadres of dat het e-mailadres gewijzigd moet worden. Dit kan middels onderstaande stappen.

1. Kies in het bovenmenu voor Beheer

2. Kies vervolgens voor Gebruikers

3. Kies in het overzicht voor de betreffende gebruiker waarvoor het e-mailadres aangepast moet worden

4. Wanneer er voor een gebruiker gekozen is wordt de overzichtspagina van deze gebruiker getoond

5. Kies rechts bovenin voor de grijze knop Wijzig E-mailadres

(NOTE: Zie je de knop Wijzig E-mailadres niet, neem dan contact op met LEVIY Support)

Hierna verschijnt een scherm waarin het e-mailadres aangepast kan worden. Volg in dit scherm de volgende stappen:

1. Pas bij E-mail het e-mailadres aan

2. Kies bij Activatie methode voor de optie Stuur een activatielink of voor Markeer als geactiveerd

Wanneer er gekozen wordt voor Stuur een activatielink wordt er een e-mail met een activatielink naar het nieuwe e-mailadres gestuurd. Wanneer er hier op geklikt wordt door de gebruiker kan deze een nieuw wachtwoord instellen. Wanneer er gekozen wordt voor Markeer als geactiveerd moet de persoon die het e-mailadres aanpast een wachtwoord instellen voor de betreffende gebruiker. Deze moet dan verstrekt worden aan de betreffende gebruiker.