Het kan voorkomen dat de gebruiker probeert in te loggen in en dat dit mislukt. In deze situatie kunnen de volgende onderdelen gecontroleerd worden.

1. Zorg er voor dat het apparaat of computer over een sterke 3G, 4G of Wifi-verbinding beschikt

2. Zorg er voor dat de gebruikersnaam en het wachtwoord juist zijn gespeld/ingevoerd. Wellicht is er een @ of een .nl vergeten, de naam verkeerd gespeld of controleer dat het e-mailadres en/of het wachtwoord niet met een hoofdletter begint

3. Controleer of er geprobeerd wordt de juiste analyse omgeving probeert te bereiken: het adres moet analysis.leviy.com zijn

Mocht het inloggen niet lukken, kan er altijd op Forgot your password? Click here? geklikt worden, onderin het scherm. Via deze weg kan het wachtwoord hersteld worden.