Er zijn verschillende mogelijkheden om de LEVIY Analytics dashboarden te gebruiken voor rapportages of eigen analyses. In dit artikel wordt behandeld hoe tabellen gedownload kunnen worden als excel bestand zodat de data geopend kan worden in Excel of geïmporteerd kan worden in een andere BI omgeving.

Het exporteren van tabellen als Excel of CSV bestand

1. Ga maar een LEVIY Analytics dashboard met een tabel erop

2. Op de rechter bovenhoek van de tabel zitten de volgende symbolen:

3. Klik op het rechter symbool met de 3 streepjes (soms weergeven als 3 stipjes).

4. Klik Download en kies Excel File of CSV File

5. De download zal onderaan of aan de rechterkant van het scherm verschijnen afhankelijk van de browser. Check eventueel de download folder.