In sommige gevallen wil een gebruiker een widget hergebruiken voor, bijvoorbeeld, om deze in een rapport of powerpoint presentatie te gebruiken. In dit artikel, wordt uitgelegd hoe individuele widgets gedownload kunnen worden.

Het exporten van individual widgets

1. Ga maar het LEVIY Analytics dashboard

2. Op de rechter bovenhoek van elke widget zitten de volgende symbolen:

3. Klik op het symbool met de 3 streepjes (soms 3 stipjes) aan de rechterkant.

4. Klik Download en kies Image

5. De download zal onderaan of aan de rechterkant van het scherm verschijnen, afhankelijk van de browser. Check eventueel de download folder.