Er zijn verschillende mogelijkheden om de LEVIY Analytics dashboards te gebruiken voor rapportages of eigen analyse mogelijkheden. In dit artikel wordt behandeld hoe er een heel dashboard gedownload kan worden als PDF. De PDF export neemt de filter waardes van het dashboard over.

Het exporteren van het dashboard als PDF

1. Ga naar het dashboard

2.  Ga naar de rechterbovenhoek. Hier vind je onderstaande symbolen3a. Klik op PDF

3b. Klik op het symbool met de 3 streepjes en klik daarna op Download > Download PDF

4. Hierna verschijnt onderstaand menu met een voorbeeldweergave van de PDF

5. Stel de gewenste instellingen in en druk op de download knop (zie onderstaand symbool)6. De PDF download zal nu bereid worden en onder in het scherm verschijnen. Check eventueel de download folder