Wanneer er een nieuwe medewerker is aangenomen wil je natuurlijk graag deze persoon toegang geven tot het systeem. Om een nieuwe gebruiker toegang te geven tot LEVIY kun je de volgende stappen volgen:

1. Open het LEVIY Dashboard
  2. Kies in het menu bovenaan de pagina voor Beheer
  3. Ga naar Gebruikers
  4. Klik rechtsboven op de groene plus om een nieuwe gebruiker toe te voegen
  5. Het scherm voor het toevoegen wordt geopend
  6. Vul de juiste gegevens in van de nieuwe gebruiker (voornaam, achternaam, functie)
  7. Kies bij Functieomschrijving voor schoonmaker of controleur. Is de nieuwe gebruiker geen schoonmaker of controleur, maar bijvoorbeeld een back-office medewerker? Dan vul je hier niets in.
  8. Kies bij Groep voor de juiste groep waar de gebruiker toegang toe moet krijgen
  9. Kies bij Rollen de juiste rol binnen LEVIY. Dit bepaalt wat deze gebruiker allemaal mag doen met het systeem
  10. Bij E-mailadres vul je het e-mailadres in. Heeft de gebruiker geen zakelijk e-mailadres, dan kan er hier een fictief e-mailadres ingevuld, bijvoorbeeld voorletter.achternaam@bedrijfsnaam.nl
  11. Kies bij Activatiemethode voor bijvoorbeeld Markeer als geactiveerd, zodat het wachtwoord gelijk ingevuld kan worden
  12. Kies voor Opslaan