Wanneer er een nieuwe klant is aangemaakt kan daaronder één of meerdere objecten aan toegevoegd worden.
Of, wanneer het een bestaande klant betreft, daar een nieuw object aan toevoegen. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Kies in het menu bovenaan de pagina voor Klanten en klik op de betreffende klant
  2. Klik hierna op de blauwe knop Objecten
  3. Klik vervolgens op de groene plus knop Toevoegen
  4. Het scherm voor het toevoegen van een object wordt zichtbaar
  5. Vul bij Titel de naam in van het nieuwe Object
  6. Voer bij de straat, Huisnummer, Postcode, Plaats en Land de adresgegevens in van het object
  7. Vul bij Externe Referentie een cijfercode in, bijvoorbeeld het debiteurnummer wat gehanteerd wordt voor dit object. (niet verplicht)
  8. Klik op Lokaliseren
  9. Kies vervolgens op Opslaan

Het nieuwe object is nu toegevoegd in LEVIY.