Gefeliciteerd! Er is een nieuwe klant gescoord en daar gaat met LEVIY gewerkt worden. Met behulp van de volgende stappen kan je een nieuwe klant toevoegen in LEVIY:

1. Kies in het menu bovenaan de pagina voor klanten
  2. Klik rechtsboven op het groene icoon met de plus voor toevoegen
  3. Het scherm voor het toevoegen van een klant wordt zichtbaar
  4. Vul bij Titel de naam in van de nieuwe klant
  5. Vul bij Externe Referentie een cijfercode in, bijvoorbeeld het debiteurnummer wat gehanteerd wordt voor deze klant
  6. Kies voor opslaan

De nieuwe klant is nu toegevoegd in LEVIY