Binnen LEVIY bestaat de mogelijkheid om inventarislijsten te maken. Hier wordt veelal gebruik van gemaakt door Vakantieparken en Hotels. Men kan dan precies checken en zien hoeveel stuks van elk soort inventaris er aanwezig dient te zijn in een Unit (huisje, hotelkamer).

Om een Inventarislijst toe te voegen dien je op Organisatieniveau, Objectniveau en op Unitcategorie een aantal stappen te doorlopen.

Elementen zijn de losse onderdelen van een inventarislijst. Deze worden over het algemeen aangemaakt door een beheerder. Wanneer de knop Beheer of de knop Elementen voor jou niet beschikbaar is kun je deze stap overslaan.

Organisatieniveau (Aanmaken van Elementen)

1. Kies in het menu bovenaan de voor beheer, en klik dan op elementen
  2. Klik rechtsboven op de + om een nieuw Element toe te voegen.
  3. Het scherm voor het toevoegen van Elementen wordt dan zichtbaar
  4. Vul bij Titel de naam in van het inventaris dat je wilt toevoegen, bijvoorbeeld; Bord
  5. Onderaan kies je voor de optie; Te tellen
  6. Kies voor Toevoegen

Objectniveau (Configureren van de inventarislijst voor een object)

1. Ga naar mijn objecten en kies het object waarin je een inventarislijst wilt plaatsen
  2. Klik bovenaan op de grijze Configuratie (rechts boven naast de Bewerken)
  3. Klik vervolgens op Inventaris
  4. Door in het grijze veld Element toevoegen te gaan staan met je cursor, kun je de gewenste inventaris-elementen toevoegen.
    De inventaris verschijnt niet op alfabetische volgorde. Door te schuiven van boven naar beneden kun je de verschillende inventaris-elementen in alfabetische volgorde zetten.

Unitcategorie

1. Ga in het linkermenu naar Unit categorie├źn, en klik vervolgens de gewenste unitcategorie aan
  2. Op het overzicht van de unitcategorie is het totaal aantal zichtbaar van inventaris-elementen. Om Inventaris toe te voegen of te bewerken klik je verder op Inventaris
  3. De inventarislijst is nu zichtbaar, per element kan het gewenste aantal worden ingevuld onder het item "aantal"

De inventarislijst is nu toegevoegd!