Een supervisor kan in de app op twee manieren een kamer op inspected zetten, namelijk door op de knop Ongezien Goedgekeurd te klikken of door middel van een Checklist, via Start Inspectie. Bij een checklist kunnen verschillende elementen worden aangegeven waar de kamer op moet worden geïnspecteerd, denk aan Spiegel, Prullenbak etc. Deze elementen kunnen worden afgekeurd middels de cijferdefinitie, bijvoorbeeld oke/niet oke of goed/voldoende/slecht.

Onderstaand staat de uitleg wanneer er een checklist gelopen moet worden:

• Open de LEVIY App
  • Klik op Housekeeping of Mijn Units en klik op de specifieke kamer die gecontroleerd gaat worden
  • Klik op Start Inspectie
  • In deze checklist zijn er verschillende elementen in de kamer. Om aan te geven dat een element van de checklist wordt afkeurt, wordt er over de cijferdefinitie geswiped, bijvoorbeeld oke, zodat er een andere cijferdefinitie verschijnt, bijvoorbeeld niet ok.
  • Om een extra notitie of foto te maken wordt er op het element geklikt, wordt de notitie/foto toegevoegd en vervolgens op het vinkje recht bovenin geklikt.

Onderaan de checklist kan er gekozen worden voor afkeuren en goedkeuren. Wanneer er op afkeuren geklikt wordt, verschijnt de kamer roodgekleurd (met notitie/foto) in de app bij de desbetreffende Room Attendant. Wanneer de Supervisor de fouten inmiddels zelf heeft opgelost, kies dan voor goedkeuren.