De taken voor de Housekeeping worden door het reserveringssysteem naar LEVIY gestuurd op basis van de beschikbare gegevens. Dit houdt in dat de kamers waar een taak op uitgevoerd moet worden de status van het oranje emmertje, dat Vuil of Schoonmaken betekent, hebben. Hoe de schoon te maken kamers aan de Room Attendants en de Supervisors gekoppeld worden wordt hieronder uitgelegd

1. Open het LEVIY dashboard

2. Log in met de bekende gebruikersgegevens

3. Klik in het bovenmenu op Mijn Objecten en vervolgens wordt er gekozen voor het hotel

4. In het menu aan de linkerkant wordt er gekozen voor Housekeeping

5. Klik op Selecteer Room Attendants en selecteer vervolgens de medewerkers die ingepland moeten worden

6. Klik op Opslaan

7. Kies vervolgens voor Selecteer Supervisors en selecteer vervolgens de medewerkers die ingepland moeten worden

8. Klik op Opslaan

Nu alle medewerkers aan de planning zijn toegevoegd wordt de planning gecreëerd. Volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Klik, naast de naam van de Room Attendant, op het plusteken +

2. In het pop-up scherm dat opent wordt de verdieping geselecteerd en worden de kamers geselecteerd

3. Selecteer onderaan het pop-up scherm de Supervisor die deze kamers controleert

4. Als alles correct is gekozen wordt er geklikt op Bevestig

5. Herhaal stap 1 tot en met 4 voor alle Room Attendants

6. Wanneer de Room Attendants en de Supervisors hun app synchroniseren wordt hun planning voor die dag weergegeven