Door middel van de DKS is het mogelijk om de schoonmaker te controleren op zijn vaardigheden. In de DKS kan er aangegeven worden of er fouten zijn geconstateerd en zo ja, of deze dan Vuil, Methode of Periodiek fout zijn. Een DKS wordt via de app ingevoerd en is vervolgens in het dashboard terug te vinden. Tevens kan er over de gelopen controles een analyse gedraaid worden. Hieronder staan de stappen uitgelegd:

1. Open het LEVIY dashboard

2. Log in met de bekende gebruikersgegevens

3. Klik in het bovenmenu op Analyse

4. Kies vervolgens in het uitklapmenu voor DKS Analyse

5. Kies wat er geanalyseerd gaat worden, bijvoorbeeld het aantal gelopen controles

6. Kies wat er vergeleken gaat worden, bijvoorbeeld klanten

7. Kies de periode die geanalyseerd wordt, bijvoorbeeld per maand

8. Kies vervolgens, afhankelijk van wat er bij stap 6 gekozen is, de juiste onderdelen. Wanneer er bij stap 6 gekozen is voor objecten, wordt er in de rechter kolommen enkel bij objecten de betreffende objecten gekozen

9. Kies voor Bevestig, onderin het scherm is alle data die binnen de filters valt verzameld en te analyseren.