Door middel van de DKS is het mogelijk om de schoonmaker te controleren op zijn vaardigheden. In de DKS kan er aangegeven worden of er fouten zijn geconstateerd en zo ja, of deze dan Vuil, Methode of Periodiek fout zijn. Een DKS wordt via de app ingevoerd en is vervolgens in het dashboard terug te vinden. Hieronder wordt uitgelegd hoe er een PDF van de gelopen controle kan worden gemaakt:

De eerste manier is als volgt:

1. Open het LEVIY dashboard

2. Log in met de bekende gebruikersgegevens

3. Klik in de overzichtspagina op één van de knoppen waar een DKS definitie in staat

4. Hierna past de overzichtspagina zich direct aan naar de verzamelde informatie van de gekozen DKS definitie

5. Onderaan de overzichtspagina staat een verzamellijst van alle gelopen DKS controles met deze DKS definitie

6. Er kan op de Titel of Datum van de DKS geklikt worden, waarna deze zich geopend wordt

7. Rechts bovenin staat de knop PDF downloaden

8. Hierna wordt de PDF gedownload

De tweede manier is als volgt:

1. Open het LEVIY dashboard

2. Log in met de bekende gebruikersgegevens

3. Klik bovenin het scherm op Mijn Objecten

4. Hierna verschijnt er een pagina waar verschillende objecten op staan. Deze worden in een lijst weergegeven

5. Kies het object waarvan de resultaten van een DKS controle bekeken willen worden

6. Klik op de donkerblauwe knop DKS controles. In het scherm dat hierna wordt getoond zijn alle gelopen controles zichtbaar

7. Hier kan er op de Titel of Datum van de DKS geklikt worden, waarna deze zich in een nieuw scherm opent

8. Rechts bovenin staat de knop PDF downloaden

9. Hierna wordt de PDF gedownload