Het is mogelijk om binnen LEVIY documenten toe te voegen waarna deze in de app inzichtelijk worden voor de medewerkers op de vloer. De toegevoegde waarde is dat zij realtime alle protocollen, werkprogramma's, afspraken met klanten en dergelijke inzichtelijk hebben. Zo hebben zij alle benodigde informatie voor hun werkdag bij de hand. De documenten kunnen in de app gesorteerd worden op de volgende manier:

1. Open de LEVIY App

2. Klik op Synchroniseren

3. Kies voor Documenten op de homepagina

4. Klik op Sorteren

5. Kies voor een van de volgende opties:

• Naam A-Z
  • Naam Z-A
  • Meest recent

6. Wanneer er voor de betreffende optie is gekozen wordt de lijst automatisch hierop aangepast.