Door middel van de schoonmaakstatussen is het mogelijk om voor de schoonmaker inzichtelijk te maken welke status een unit heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat dit wordt gebruikt op een vakantiepark, een unit is op dat moment een huisje. Het kan voorkomen dat een schoonmaker enkel de units wilt zien met de status Schoonmaken. Hieronder wordt uitgelegd hoe de actuele statussen van de units eenvoudig gefilterd op één status kunnen worden:

1. Open de LEVIY App

2. Klik op Synchroniseren

3. Kies voor Mijn Units

4. Klik rechts bovenin op de trechter, de Filterknop

5. Kies hier voor de optie die van toepassing is:

• Schoonmaken
  • Controleren
  • Afgerond
  • Vrijgegeven
  • Geen status
  • Of kies voor een beschikbaarheid, indien deze optie aanwezig is

6. Wanneer er voor één van deze opties gekozen is, wordt de lijst met units automatisch naar deze selectie aangepast