Door middel van de schoonmaakstatussen is het mogelijk om voor de schoonmaker inzichtelijk te maken welke status een unit heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat dit wordt gebruikt op een vakantiepark, een unit is op dat moment een huisje. Hieronder wordt uitgelegd hoe de actuele statussen van de units eenvoudig gesorteerd kunnen worden:

1. Open de LEVIY App

2. Klik op Synchroniseren

3. Kies voor Mijn Units

4. Klik op de blauwe knop Sorteren

5. Kies voor de optie die van toepassing is:

• Titel A-Z
  • Titel Z-A
  • Locatie (dichtst bij)
  • Locatie (verste weg)
  • Gewijzigd (meest recent)
  • Gewijzigd (langst geleden)

6. Wanneer er voor één van deze opties gekozen is, wordt de lijst met units automatisch naar deze selectie aangepast