Release Cycle 2018

LEVIY volgt een agile ontwikkelingsbenadering. Ons doel is om nieuwe ontwikkelde functionaliteiten zo snel mogelijk aan onze klanten te leveren.
Om een maximale kwaliteit te leveren en klanten in staat te stellen gebruikers vooraf te informeren / instrueren, is er een schema beschikbaar voor de release.
Dit schema definieert de perioden waarin de komende versies van onze producten kunnen worden bekeken.

Opmerking: de Android versie wordt normaliter binnen 4-8 uur na verzending in de store beschikbaar. De weergavetijd voor de iOS-app kan verschillen, raadpleeg de volgende link voor de meest recente voorspellingen: appreviewtimes.com

Release Schedule 2018 - Dashboard

9.2.0Released
9.3.0Released

9.4.0Planned
9.5.0Planned
9.6.0Panned

Release Schedule 2018 - App

1.18.0Released
1.19.0Released
1.20.0Planned
1.21.0Planned
1.22.0Planned