De planningen van de Room Attendants staan in de app van de Supervisor. Dit zorgt er voor dat de Supervisor een goed overzicht heeft van de tijd en de Room Attendant dus op tijd loopt of wellicht achterloopt. Tevens kan de Supervisor vanuit de app de kamers controleren:

1. Klik op de homepagina op de blauwe knop Housekeeping. Hieronder wordt de planning weergegeven.

2. Klik op de naam van een Room Attendant om een van zijn/haar kamers te controleren

3. Klik op de kamer welke gecontroleerd moet worden

4. Klik direct op Ongezien gecontroleerd wanneer de kamer ongezien goedgekeurd wordt. Hierna veranderd de status naar Geïnspecteerd, de vink.

5. Wanneer de kamer wel eerst  gecontroleerd wordt, wordt er geklikt op Start Inspectie.  Hierna start de checklist die aan deze kamer gekoppeld zit. Vul deze checklist in naar inziens. Wanneer deze kamer niet naar de status geïnspecteerd gezet kan worden, wordt er geklikt op de knop Afgekeurd. Anders wordt er op de knop Goedgekeurd geklikt. Dit komt terug op de lijst van de Room Attendant met een kopje Aandachtspunten.