Het kan voorkomen dat de gebruiker probeert om een Checklist te verzenden.
Daarbij kan het voorkomen dat de melding Mislukt, Geen verbinding verschijnt.
De volgende zaken kunnen dan gecontroleerd worden.

1. Zorg er voor dat het apparaat over een sterke 3G, 4G of Wifi-verbinding beschikt.

2. Staat de Checklist bij Te verzenden intems?
    Dan kan het zijn dat er wellicht iets verkeerd is gegaan bij het opslaan of versturen van deze Checklist.
    Dit kan gecontroleerd worden door op het betreffende onderdeel te klikken, waarna de knoppen Bewerken en Verwijderen zichtbaar moeten worden.
    Staat er enkel Verwijderen? Dan is er een fout opgetreden bij het versturen naar het dashboard. Dit kan door bijvoorbeeld de bijlages (foto's) komen. De enige optie is dat om het onderdeel te verwijderen middels de knop Verwijderen.

LET OP! Wanneer er gegevens bij Te verzenden of Tussentijds opgeslagen staan, mag er nooit op de knop Uitloggen geklikt worden.
Wanneer er op deze knop geklikt wordt, zijn de opgeslagen gegevens verwijderd.